گیربکس

Wiki Article

به همین ترتیب ، گیربکس هایی که برای مصارف سنگین طراحی شده اند ، مانند گیربکس های کاهش مضاعف ، قدرت و دوام اضافی مورد نیاز برای ماشین آلات با بار بالا مانند تجهیزات معدن را فراهم می کنند.

به طور خلاصه می‌توان گفت گیربکس قلب تپنده و یکی از اجزای حیاتی صنایع گوناگون است. وظیفه‌ی اصلی گیربکس‌ انتقال توان مکانیکی از منبع تولید آن به مصرف کننده، با کاهش دور و افزایش گشتاور خروجی است.

همچنین ما گیربکس‌ها را بر اساس آنچه در بین صنایع و مصرف‌کنندگان شناخته شده است به صورت زیر دسته‌بندی نمودیم که اطلاعات بیشتر در مورد هر نوع در دسته مورد نظر قابل مشاهده است.

شناخت انواع گیربکس های صنعتی برای انتخاب تجهیزات مناسب و حفظ راندمان عملیاتی ضروری است. این راهنما انواع مختلف گیربکس، کاربردهای آنها و نحوه نگهداری آنها را برای عملکرد بهینه بررسی می کند.

گیربکس کرانویل پینیون: گیربکس کرانویل پینیون برای تغییر جهت انتقال قدرت و افزایش گشتاور در سرعت‌های بالا کاربرد دارد.

از آن جایی که گیربکس کاهنده باید سرعت خروجی کمتری را نسبت به سرعت ورودی تحویل دهد، به منظور کاهش سرعت باید نسبت چرخ دندانه ها را افزایش دهد. به این ترتیب که در مرجع ابتدای سیستم از چرخ دنده های کوچک تر و در بخش خروجی سیستم از چرخ دنده های بزرگ تری استفاده می گردد تا سرعت به میزان کافی کاهش یابد.

این محصولات جهت کم کردن سرعت و شتاب زیاد و جهت انتقال گشتاور به کار گرفته می‌شوند.

در زیر چند مورد از معروف‌ترین برندهای گیربکس صنعتی ذکر شده است:

نوسانات قیمت ارز: قیمت گیربکس صنعتی در هنگام خرید، متاثر از نوسانات قیمت ارز است.

گیربکس صنایع فولاد در مدل های مختلف امروزه توسط برند های زیادی طراحی، تولید و به بازار عرضه می‌گردد.

در این موارد ، گیربکس های ساخته شده از مواد بادوام مانند فولاد ضد زنگ یا فلزات پوشش داده شده ، برای قابلیت اطمینان طولانی مدت ضروری هستند.

گیرکس بر روی شافت محرک ورودی و یا الکتروموتور نصب شده و توسط آن ساپورت می‌شود.

بررسی ارتعاشاتی منظم چرخدنده ها و یاتاقان های داخلی را می‌توان برای آزمایش عدم همراستایی دستگاه، ترک قطعات و غیره انجام داد.

گیربکس های کاهنده دوبل به گونه ای طراحی شده اند که ضمن افزایش گشتاور، کاهش قابل توجهی در سرعت ایجاد کنند.

Report this wiki page